Da li se mogu poručiti dioptrijske naočare?
CE naočare nemaju dioptriju i nažalost nije moguće poručiti naočare sa dioptrijom.
Da li su stakla u boji?
CE naočare za kompjuter imaju blago tonirana stakla što se primeti tek kada se stave naočare.Stakla su blago tonirana zbog filtera koje poseduju, ali to ne utiče na promenu boja koju vidite na ekranu.
Kako se koriste naočare?
Naočare koristite svakodnevno kada ste za kompjuterom. Redovno brisanje stakala je takođe bitno. Stakla se ne smeju brisati alkoholom ili nekim jakim sredstvima, već običnom krpicom za naočare.
Kada će mi stići naočare?
Naočare koje poručite na našem sajtu će biti poslate istog dana ukoliko se porudžbina izvrši do 14h i možete ih očekivati već narednog dana. ukoliko se porudžbina izvrši posle 14h naočare će biti poslate sutradan i možete ih očekivati dan nakog slanja. Ovo važi za radne dane. Kurirske službe ne vrše slanje ni isporuku vikendom, pa tako naočare poručene vikendom stižu u utorak.
Šta ako mi ne odgovaraju?
Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni naočarima, možete ih vratiti u roku od 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti novac. Troškovi povrata (troškovi kurirske službe) spadaju na teret kupca i u istom su iznosu kao i troškovi dostave prilikom kupovine (oko 270din.). Naočare i futrola ne smeju imati vidna fizička oštećenja.