CE naočare za kompjuter su naočare posebno dizajnirane za rad na računaru. Stakla koja poseduju smanjuju naprezanje očiju, odsjaj ekrana, pružaju jasnije detalje i bolji kontrast. Nošenje naočara omogučava očima da se opuste i pružaju im adekvatnu zaštitu.

Naočare za kompjuter se preporučuju svima, kako bi se sprečile ili smanjile posledice uzrokovane svakodnevnim radom za računarom. ((Sindromi kompjuterskog vida (eng. Computer Vision Sindrom))
CE naočare za kompjuter su uniseks model, elegantnog dizajna i dobro stoje i muškarcima i ženama. CE naočare za računar nemaju dioptriju.

CE je brend naočara koji dolazi iz Velike Britanije i svojim kvalitetom i dugogodišnjim prisustvom na tržištu je stekao poverenje potrošača. Prodaje se u preko 20 zemalja širom sveta. http://computer-eyewear.com

Iskustva korisnika >>

Naocare za kompjuterNaočare za rad na računaru

Smanjite naprezanje očiju

kompjuter_zamor_ociju

CE naočare su posebno dizajnirane za rad na računaru. Stakla koja poseduju smanjuju naprezanje i zamor očiju, omogućavaju očima da se opuste i pružaju im adekvatnu zaštitu.

Smanjite odsjaj ekrana

plavo_svetlo


CE naočare filtriraju svetlost ekrana (kompjutera, televizora, tableta, mobilnih telefona…), smanjuju refleksiju i na taj način ih dodatno štite i opuštaju.

Pooštrite detalje

CE_naocare_za_kompjuter_kontrast

Posebni tonirani filteri pružaju bolji kontrast tako da detalji na ekranu postaju jasniji. Ovako CE naočare na još jedan način štite i opuštaju Vaše oči.