fbpx

Vaša pitanja

Vaša pitanja2018-12-02T13:06:32+00:00

Najčešća pitanja:

Da li mogu da se koriste i za mobilni i TV?2022-09-20T10:24:32+00:00

Naravno. CE naočare pružaju zaštitu za sve ekrane digitalnih uređaja.

Šta ako mi ne odgovaraju?2018-09-24T13:59:41+00:00

Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni naočarima, možete ih vratiti u roku od 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti novac. Troškovi povrata (troškovi kurirske službe) spadaju na teret kupca (oko 290din.). Naočare i futrola ne smeju imati vidna fizička oštećenja.

Kada će mi stići naočare?2018-09-24T13:59:02+00:00

Naočare koje poručite na našem sajtu će bitiisporučene u roku od jednog do dva radna dana.

Kako se koriste naočare?2018-09-24T13:57:46+00:00

Naočare koristite svakodnevno kada ste za kompjuterom. Redovno brisanje stakala je takođe bitno. Stakla se ne smeju brisati alkoholom ili nekim jakim sredstvima, već običnom krpicom za naočare.

Da li su stakla u boji?2018-09-24T13:57:00+00:00

CE naočare za kompjuter imaju blago tonirana stakla što se primeti tek kada se stave naočare.Stakla su blago tonirana zbog filtera koje poseduju, ali to ne utiče na promenu boja koju vidite na ekranu.

Da li se mogu poručiti dioptrijske naočare?2018-09-24T13:56:19+00:00

CE naočare nemaju dioptriju i nažalost nije moguće poručiti naočare sa dioptrijom.

Zašto su tako skupe/jeftine?2022-05-17T13:56:21+00:00

Kao direktni zastupnici brenda Comuter Eyewear za Srbiju u mogućnosti smo da ponudimo najbolju cenu. U maloprodajama cene su logično veće.

Kada naručite naočare od nas mi Vam šaljemo naočare sa već ugrađenim staklima u ram (polikarbonatni ram, izuzetnog kvaliteta) sa originalnom futrolom, dok u optičarskoj radnji npr. birate ram u koji se naknadno ugrađuju stakla, gde posebno plaćate ram, stakla i tu Vam se uračunava i cena ugradnje što dodatno povećava cenu proizvoda.

Cena drastično varira u zavisnosti koji brend rama i stakala odaberete i gde kupujete. Naše iskustvo je takvo da koja god stakla odaberete nećete pogrešiti, naravno ukoliko kupujete od pouzdanih dobavljača i brendova. Tako da viša cena ne opravdava nivo zaštite koji ćete dobiti.

Bitno je stakla imaju zaštitne filtere za plavo svetlo, antirefleks i da imaju potrebnu sertifikaciju.

Sva pitanja:

Na ovoj stranici možete postavljati pitanja. Pitanje možete postaviti preko forme koja se nalazi na kraju liste pitanja, na dnu stranice. Molimo Vas da pre nego što postavite pitanje pretražite Već postavljena pitanja.  Rating: +6

  Positive Negative

  21. da li ima naocare sa dioptrijom i kako bi one mogle da se naruce?

  Poštovani,
  nažalost ne postoji mogućnost poručivanja naočara sa dioptrijom, jer se naočare ne rade u Srbiji i nemamo mogućnost poručivanja jednog para naočara na zahtev.


  Rating: +68

  Positive Negative

  22. Da li je je moguće naručiti naočare iz BiH ?

  Poštovani,
  za sada nije, ali je planirana i ta mogućnost od oktobra/novembra. Pratite naš sajt kako bi bili obavešteni o ovoj mogućnosti.


  Rating: +31

  Positive Negative

  23. Poštovani, da li postoje vise veličina pošto ja imam veliku glavu,voleo bih nekako da ih probam? Hvala. Vladimir

  Poštovani Vladimire,
  naočare su optimalne veličine i prilagođavaju se užim i širim oblicima glave. Ukoliko Vam veličina ipak ne odgovara, možete ih vratiti, a mi bismo Vam vratili novac.


  Rating: +14

  Positive Negative

  24. Nosim dioptrijske naocare-cilindre za citanje.Koliko bi bilo efekta da porucim i koristim vase naocare.....Dioptrija mi je plus 2/5

  Poštovana,
  sama zaštita koju naočare za kompjuter pružaju bi bila ista, međutim javlja se drugi problem, pošto CE naočare za kompjuter nemaju dioptriju ne biste mogli jasno da vidite detalje na ekranu i ne biste mogli jasno da čitate.


  Rating: +41

  Positive Negative

  25. Imam glavobolje od gledanja u monitor, koliko sam čuo Vaše naočare mogu da pomognu. Da li je to tako? još me zanima da li može da se dobije neki popust na količinu od 8 komada.

  Poštovani,
  naočare poseduju stakla koju su predviđena za rad na kompjuteru. Omogućavaju očima manje naprezanje, opuštaju se i kao rezultat ne dolazi do glavobolje. Ukoliko želite da poručite više od 5 pari naočara, kontaktirajte nas preko kontakt forme na stranici kontakt ili pošaljite mail na info@naocarezakompjuter.com , a mi ćemo Vam obezbediti odgovarajući popust.


  Rating: +11

  Positive Negative

  26. Poručio sam naočare juče, nisu stigle danas. Samo da proverim da li je sve u redu. Srđan Prijović

  Poštovani,
  proverili smo sa poštom status Vaše porudžbine. Nalazi se u pošti 12208 Kostolac, biće isporučene sutra.


  Rating: +58

  Positive Negative

  27. Prezadovoljan sam naočarima. hteo sam samo da se zahvalim, preporučujem ih svima. Damir

  Poštovani,
  drago nam je da Vam naočare pomažu. Ukoliko želite, možete svoje utiske poslati preko stranice ''Iskustva korisnika'' na našem sajtu.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +28

  Positive Negative

  28. Da li mogu naočare da se isporuče danas, hteo bih da ih poklonim večeras, sutra mi je kasno.

  Poštovani,
  postoji i ova mogućnost, ali u tom slučaju poštarina je skuplja. Potrebno je samo da prilikom naručivanja naznačite u polju napomena da želite da Vam stignu danas. Nakon toga proverićemo sa poštom da li za vaše mesto rade ovu uslugu. Preporučujemo Vam da porudžbinu izvršite što pre.


  Rating: +45

  Positive Negative

  29. Često mi je zamagljen vid jer dosta vremena provodim pred kompjuterom zbog posla. Pored toga oči su mi crvene i sve češće me glava boli. Nekoliko puta sam Već odlazio kod oftamologa zbog istog problema, ali mi je rečeno da je sve uredu i da pored naočara sa antirefleks staklima koje već imam(ne pomažu mi) i preporuke da provodim manje vremena ispred monitora ne mogu da mi prepišu ništa. Godinama nisam imao problema i od pre godinu dana je počelo sve ovo. Da li bi mi Vaše naočare pomogle i šta bih mogao da uradim još. Hvala unapred. Dušan

  Dušane,
  probleme koje imate ima sve veći broj ljudi. To su takozvani simptomi kompjuterskog vida. Preporučili bismo Vam za početak da previte kratke pauze na pola sata, ako već zbog posla ne možete da smanjite vreme koje provodite ispred računara. Pročitajte članak: https://naocarezakompjuter.com/pravilo-20-20-20/ Naočare za rad na kompjuteru Vam u mnogome mogu pomoći, jer ublažavaju ove simptome. Ukoliko ne budete zadovoljni možete ih vratiti u roku od 15 dana.


  Rating: +0

  Positive Negative

  30. Postovanje , dali je moguce da mi naocare posaljete 19tog jula, taman da me zahvati popust od 30posto a i tad se vracam sa mora?

  Poštovani,
  moguće je. Možete ih poručiti već danas, samo naznačite u polju napomena kada želite da Vam ih isporučimo. Pre slanja ćemo vas svakako kontaktirati putem telefona.

  1234567


Postavite vaše pitanje!

Vaše pitanje:
Email:


Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu.