fbpx

Vaša pitanja

Vaša pitanja2018-12-02T13:06:32+00:00

Najčešća pitanja:

Da li mogu da se koriste i za mobilni i TV?2022-09-20T10:24:32+00:00

Naravno. CE naočare pružaju zaštitu za sve ekrane digitalnih uređaja.

Šta ako mi ne odgovaraju?2018-09-24T13:59:41+00:00

Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni naočarima, možete ih vratiti u roku od 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti novac. Troškovi povrata (troškovi kurirske službe) spadaju na teret kupca (oko 290din.). Naočare i futrola ne smeju imati vidna fizička oštećenja.

Kada će mi stići naočare?2018-09-24T13:59:02+00:00

Naočare koje poručite na našem sajtu će bitiisporučene u roku od jednog do dva radna dana.

Kako se koriste naočare?2018-09-24T13:57:46+00:00

Naočare koristite svakodnevno kada ste za kompjuterom. Redovno brisanje stakala je takođe bitno. Stakla se ne smeju brisati alkoholom ili nekim jakim sredstvima, već običnom krpicom za naočare.

Da li su stakla u boji?2018-09-24T13:57:00+00:00

CE naočare za kompjuter imaju blago tonirana stakla što se primeti tek kada se stave naočare.Stakla su blago tonirana zbog filtera koje poseduju, ali to ne utiče na promenu boja koju vidite na ekranu.

Da li se mogu poručiti dioptrijske naočare?2018-09-24T13:56:19+00:00

CE naočare nemaju dioptriju i nažalost nije moguće poručiti naočare sa dioptrijom.

Zašto su tako skupe/jeftine?2022-05-17T13:56:21+00:00

Kao direktni zastupnici brenda Comuter Eyewear za Srbiju u mogućnosti smo da ponudimo najbolju cenu. U maloprodajama cene su logično veće.

Kada naručite naočare od nas mi Vam šaljemo naočare sa već ugrađenim staklima u ram (polikarbonatni ram, izuzetnog kvaliteta) sa originalnom futrolom, dok u optičarskoj radnji npr. birate ram u koji se naknadno ugrađuju stakla, gde posebno plaćate ram, stakla i tu Vam se uračunava i cena ugradnje što dodatno povećava cenu proizvoda.

Cena drastično varira u zavisnosti koji brend rama i stakala odaberete i gde kupujete. Naše iskustvo je takvo da koja god stakla odaberete nećete pogrešiti, naravno ukoliko kupujete od pouzdanih dobavljača i brendova. Tako da viša cena ne opravdava nivo zaštite koji ćete dobiti.

Bitno je stakla imaju zaštitne filtere za plavo svetlo, antirefleks i da imaju potrebnu sertifikaciju.

Sva pitanja:

Na ovoj stranici možete postavljati pitanja. Pitanje možete postaviti preko forme koja se nalazi na kraju liste pitanja, na dnu stranice. Molimo Vas da pre nego što postavite pitanje pretražite Već postavljena pitanja.  Rating: +0

  Positive Negative

  41. Nisu mi isporucene naocare koje sam narucio u petak oko 17h, da li i kada da ih ocekujem? Zoran Vaskovic

  Poštovani,
  naočare možete očekivati danas u toku dana.


  Rating: +0

  Positive Negative

  42. Pozdrav, samo da pitam kada mogu da ocekujem naocare? Danas je utorak (12h vec), a narucene su jos u subotu. Nataša (NS)

  Poštovana,
  možete ih očekivati danas u toku dana. Ukoliko ipak to ne bude slučaj, molimo da nas obavestite o tome kako bi proverili status Vaše porudžbine.


  Rating: +0

  Positive Negative

  43. koja je cena naocara?

  Cena je 3900din.


  Rating: +0

  Positive Negative

  44. Postovani, Radim kao programer i na laptopu sam nekada i preko 10 sati dnevno, za sada vidim dobro ali primecujem da pocinje da mi smeta kada toliko dugo radim, s'obzirom da ne znam dali uopste imam dioptriju i ne znam dali mi treba, dali bih mogao da koristim vase naocare samo preventive radi? Nisam siguran dali bi mi te naocare pokvarile vid pa ako mozete da mi odgovorite.

  Poštovni,
  ukoliko sumnjate da su Vam potrebne dioptriske naočare, preporučujemo Vam da prvo odete kod oftamologa kako biste proverili vid. Ukoliko se pokaže da Vam dioptrija nije potrebna, zbog prirode Vašeg posla svakako Vam preporučujemo da nosite CE naočere za kompjuter kao preventivu i adekvatnu zaštitu.


  Rating: +0

  Positive Negative

  45. Postovani, da li vase naocare koriste slicnu tehnologiju kao gunnar naocare za kompjuter koje su nedostupne na nasem trzistu i zasto su vase naocre dosta povoljnije u odnosu na njihove?

  Poštovani, upravo tako, tehnologija je slična. Koliko smo imali prilike da istestiramo njihove naočare, rekli bi da osnovni razlog razlike u ceni jeste što konkurent ima kvalitetnije ramove i mnogo sredstava ulaže u marketing. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.


  Rating: +0

  Positive Negative

  46. Poštovani, nemam problema sa vidom, i nikada nisam nosio naocare.Pa me zanima da li ove naocare mogu na bilo koji nacin vremenom ostaviti neke negativne posledice po vid?

  Poštovani,
  naočare poseduju filtere koji umanjuju naprezanje očnih mišića i omogućavaju im da se dodatno opuste, nemaju dioptriju i potpuno ih bezbedno možete koristiti.


  Rating: -2

  Positive Negative

  47. da li naočare dostavljate na teritoriji crne Gore (Tivat)

  Poštovani,
  za sada ne vršimo dostavu u Crnoj Gori, ali u nekom narednom periodu planiramo da počnemo. Pratite naš sajt i FB stranicu kako biste bili u toku sa informacijama koje objavljujemo. Hvala na interesovanju. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  48. Da li bi mogao da dodjem kod vas da kupim licno naocare? Bez kurirske dostave, i ako je to moguce jel mi mozete ostaviti adresu?

  Poštovani, mi smo registrovani kao prodaja putem interneta ili pošte. Iz tog razloga naočare koje Vam prodamo moramo poslati preko pošte, jer nemamo maloprodajni objekat.


  Rating: +2

  Positive Negative

  49. Ja imam dioptriju na oba oka ali razlicitu. Da li moze i dioptrija da se stavi na stakla?

  Poštovani, nažalost ne postoji mogućnost izdrade dioptriskih stakala.


  Rating: +0

  Positive Negative

  50. Postovani, porucio bih naocare, ali sam malo krupniji covek, sa povecom glavom. Moje je pitanje da li postoje razlicite velicine ovih naocara. Bojim se da ce mi biti male.

  Poštovani, nažalost nemamo u ponudi različite veličine ramova. Postoji jedan univerzalni ram koji je prilagodljiv i pogodan za sve širine glave. Širina rama je oko 133mm u prednjem delu

  1234567


Postavite vaše pitanje!

Vaše pitanje:
Email:


Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu.