fbpx

Vaša pitanja

Vaša pitanja2018-12-02T13:06:32+00:00

Najčešća pitanja:

Da li mogu da se koriste i za mobilni i TV?2022-09-20T10:24:32+00:00

Naravno. CE naočare pružaju zaštitu za sve ekrane digitalnih uređaja.

Šta ako mi ne odgovaraju?2018-09-24T13:59:41+00:00

Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni naočarima, možete ih vratiti u roku od 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti novac. Troškovi povrata (troškovi kurirske službe) spadaju na teret kupca (oko 290din.). Naočare i futrola ne smeju imati vidna fizička oštećenja.

Kada će mi stići naočare?2018-09-24T13:59:02+00:00

Naočare koje poručite na našem sajtu će bitiisporučene u roku od jednog do dva radna dana.

Kako se koriste naočare?2018-09-24T13:57:46+00:00

Naočare koristite svakodnevno kada ste za kompjuterom. Redovno brisanje stakala je takođe bitno. Stakla se ne smeju brisati alkoholom ili nekim jakim sredstvima, već običnom krpicom za naočare.

Da li su stakla u boji?2018-09-24T13:57:00+00:00

CE naočare za kompjuter imaju blago tonirana stakla što se primeti tek kada se stave naočare.Stakla su blago tonirana zbog filtera koje poseduju, ali to ne utiče na promenu boja koju vidite na ekranu.

Da li se mogu poručiti dioptrijske naočare?2018-09-24T13:56:19+00:00

CE naočare nemaju dioptriju i nažalost nije moguće poručiti naočare sa dioptrijom.

Zašto su tako skupe/jeftine?2022-05-17T13:56:21+00:00

Kao direktni zastupnici brenda Comuter Eyewear za Srbiju u mogućnosti smo da ponudimo najbolju cenu. U maloprodajama cene su logično veće.

Kada naručite naočare od nas mi Vam šaljemo naočare sa već ugrađenim staklima u ram (polikarbonatni ram, izuzetnog kvaliteta) sa originalnom futrolom, dok u optičarskoj radnji npr. birate ram u koji se naknadno ugrađuju stakla, gde posebno plaćate ram, stakla i tu Vam se uračunava i cena ugradnje što dodatno povećava cenu proizvoda.

Cena drastično varira u zavisnosti koji brend rama i stakala odaberete i gde kupujete. Naše iskustvo je takvo da koja god stakla odaberete nećete pogrešiti, naravno ukoliko kupujete od pouzdanih dobavljača i brendova. Tako da viša cena ne opravdava nivo zaštite koji ćete dobiti.

Bitno je stakla imaju zaštitne filtere za plavo svetlo, antirefleks i da imaju potrebnu sertifikaciju.

Sva pitanja:

Na ovoj stranici možete postavljati pitanja. Pitanje možete postaviti preko forme koja se nalazi na kraju liste pitanja, na dnu stranice. Molimo Vas da pre nego što postavite pitanje pretražite Već postavljena pitanja.  Rating: +3

  Positive Negative

  51. Postovani, ako mozete da mi date pojasnjenje, shvatila sam da su stakla malo zatamnjena, da li je upotreba ogranicena samo za rad na racunaru, tj. za gledanje u monitor? Interesuje me da li izazivaju neka ostecenja ako se koriste i napolju?

  Poštovana,
  naočare se predviđene isključivo za rad na kompjuteru. Iako ih bezbedno možete koristiti, njihova upotreba napolju nema nikakvu funkciju


  Rating: -2

  Positive Negative

  52. Postovanje Da li mozda produzavate akciju ? Hvala Pozdrav Ivan

  Poštovani,
  akcija traje još sutra i nećemo je produžavati. Ukoliko porudžbinu izvršite do sutra, u polju napomena možete naznačiti kada želite da se slanje izvrši i na taj način odožiti dostavu , ukoliko Vam ne odgovara da bude u narednih nekoliko dana. Takođe, možete isto uraditi i putem telefona.


  Rating: +2

  Positive Negative

  53. da li mogu da platim kuriru platnom karticom pozz

  Poštovani,
  na žalost tako nešto nije moguće. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  54. Zanima me da li su ove naočare samo za kompjuter, ili je preporučljivo nositi ih i tokom gledanja TV-a, korišćenja mobilnog telefona, itd... Koje su sve funkcije ovih naocara?

  Poštovani,
  naočare se takođe preporučuju kod gledanja televizora i korišćenja računara.


  Rating: +0

  Positive Negative

  55. Postovani mene zanima tacna sirina od pocetka "ruku" ili kako vec strane da nazovem, na pocetku (tamo gde se vezuju za naocare) i na kraju tj tamo gde diraju usi razdaljina jedne strane od druge , tacna sirina dve razdaljine gore navedene ako moze. Imam veoma veliku glavu koja je hvala bogu proporcionalna telu ali retko koje naocare fit pa zato u milimetar ako moze hvala!

  Poštovani,
  širina rama je 133mm. To je optimalna veličina koja je prilagodljiva svim oblicima glave. Ukoliko Vam naočare u nekom slučaju ipak ne odgovaraju, možete ih vratiti u roku od 15 dana, a u tom slučaju ćemo Vam vratiti novac.


  Rating: +0

  Positive Negative

  56. Možete li mo molim Vas reći ko je proizvodjac ovih stakala za naočare. Vladimir

  Poštovani,
  CE je brend naočara koji dolazi iz Velike Britanije. Ovo je njihov zvaničan sajt: http://computer-eyewear.com/


  Rating: +0

  Positive Negative

  57. Poštovani, kao da znam koja mi je dijoptrija potrebna za naočare za rada na kompjuteru. Pozdrav

  Poštovani/a,
  CE naočare nemaju dioptriju, niti imamo mogućnost ugradnje dioptriskih stakala. Moguće ih je nositi sa sočivima.


  Rating: +0

  Positive Negative

  58. Zanimaju me ove naocare,al me ram nije odusevio...dali moze da se ugradi ovo isto staklo na neki drugi ram,koji sama odaberem?

  Poštovana,
  za sada u ponudi imamo ovaj jedan uniseks ram.


  Rating: +2

  Positive Negative

  59. Postovani, narucila sam naocare juce, pre 16h, ali jos uvek nisu stigle, pa me zanima kada mogu da ih ocekujem. Hvala unapred, pozdrav. Miletic Jasmina

  Poštovana,
  dostavu možete očekivati sutra u toku dana. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  60. Poštovani, naočare koje nosim za čitanje, a koristim ih i za računar su +2.Da li će mi odgovarati ove naočare, s obzirom da nemaju dioptriju. Hvala, Snežana Sranojević

  Poštovana,
  sama zaštita koju naočare za kompjuter pružaju bi bila ista, međutim javlja se drugi problem, pošto CE naočare za kompjuter nemaju dioptriju ne biste mogli jasno da vidite detalje na ekranu i ne biste mogli jasno da čitate, a oči bi se zbog toga zamarale.

  1234567


Postavite vaše pitanje!

Vaše pitanje:
Email:


Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu.