fbpx

Vaša pitanja

Vaša pitanja2018-12-02T13:06:32+00:00

Najčešća pitanja:

Da li mogu da se koriste i za mobilni i TV?2022-09-20T10:24:32+00:00

Naravno. CE naočare pružaju zaštitu za sve ekrane digitalnih uređaja.

Šta ako mi ne odgovaraju?2018-09-24T13:59:41+00:00

Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni naočarima, možete ih vratiti u roku od 15 dana, a mi ćemo Vam vratiti novac. Troškovi povrata (troškovi kurirske službe) spadaju na teret kupca (oko 290din.). Naočare i futrola ne smeju imati vidna fizička oštećenja.

Kada će mi stići naočare?2018-09-24T13:59:02+00:00

Naočare koje poručite na našem sajtu će bitiisporučene u roku od jednog do dva radna dana.

Kako se koriste naočare?2018-09-24T13:57:46+00:00

Naočare koristite svakodnevno kada ste za kompjuterom. Redovno brisanje stakala je takođe bitno. Stakla se ne smeju brisati alkoholom ili nekim jakim sredstvima, već običnom krpicom za naočare.

Da li su stakla u boji?2018-09-24T13:57:00+00:00

CE naočare za kompjuter imaju blago tonirana stakla što se primeti tek kada se stave naočare.Stakla su blago tonirana zbog filtera koje poseduju, ali to ne utiče na promenu boja koju vidite na ekranu.

Da li se mogu poručiti dioptrijske naočare?2018-09-24T13:56:19+00:00

CE naočare nemaju dioptriju i nažalost nije moguće poručiti naočare sa dioptrijom.

Zašto su tako skupe/jeftine?2022-05-17T13:56:21+00:00

Kao direktni zastupnici brenda Comuter Eyewear za Srbiju u mogućnosti smo da ponudimo najbolju cenu. U maloprodajama cene su logično veće.

Kada naručite naočare od nas mi Vam šaljemo naočare sa već ugrađenim staklima u ram (polikarbonatni ram, izuzetnog kvaliteta) sa originalnom futrolom, dok u optičarskoj radnji npr. birate ram u koji se naknadno ugrađuju stakla, gde posebno plaćate ram, stakla i tu Vam se uračunava i cena ugradnje što dodatno povećava cenu proizvoda.

Cena drastično varira u zavisnosti koji brend rama i stakala odaberete i gde kupujete. Naše iskustvo je takvo da koja god stakla odaberete nećete pogrešiti, naravno ukoliko kupujete od pouzdanih dobavljača i brendova. Tako da viša cena ne opravdava nivo zaštite koji ćete dobiti.

Bitno je stakla imaju zaštitne filtere za plavo svetlo, antirefleks i da imaju potrebnu sertifikaciju.

Sva pitanja:

Na ovoj stranici možete postavljati pitanja. Pitanje možete postaviti preko forme koja se nalazi na kraju liste pitanja, na dnu stranice. Molimo Vas da pre nego što postavite pitanje pretražite Već postavljena pitanja.  Rating: -1

  Positive Negative

  61. sada bih narucio naocare ali sam hteo da pitam prvo za velicinu dali su unirvezalne ili ima drugih velicina manje vece

  Postovani,
  u ponudi imamo jednu univerzalnu velicinu rama.


  Rating: +0

  Positive Negative

  62. Da li postoji mogucnost kupovine ovih naocara sa dioptrijom? Pozdrav Nada

  Poštvana,
  nažalost ne postoji mogućnost poručivanja naočara sa dioptrijom, jer se naočare ne rade u Srbiji i nemamo mogućnost poručivanja jednog para naočara na zahtev.


  Rating: +0

  Positive Negative

  63. Postovani, Narucio sam naocare u 15:30. Da li mogu da ih ocekujem sutradan?

  Poštovani,
  dostavu možete očekivati sutra (u sredu).


  Rating: +0

  Positive Negative

  64. ja koristim naocare za citanje dioptrije +2,75.Kako koristim ove vase naocare?Pretpostavljam da vase naocare stavljam preko mojih.Da li sam u pravu ako bih narucio?

  Poštovani,
  ne bismo mogli da Vam preporučimo da nosite naočare jedne preko drugih, jer je nepraktično. Naočare se mogu nositi sa sočivima. Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  65. Postovani,

  Posto sam dijabeticar i nosim za citanje naocare sa dioptrijom na jednom oku +4.0, a na drugom +3,75 i nisu mi prilagodjene za rad na racunaru (u proseku sam od 8 do 10 casova ispred monitira) da li bi mi pomogle iste jer imam problem sa suzenjem, pecenjem i peckanjem ocuju.

  Poštovani,
  kako CE naočare nemaju dioptriju, iako bi imale zaštitno svojstvo i ublažile neke od simptoma, ne bismo mogli da ih preporučimo, jer će se oči dodatno naprezati kako biste jasno videli sliku (pročitali nešto na ekranu). Možemo Vam preporučiti da ih nosite sa sočivima.


  Rating: +0

  Positive Negative

  66. Za dva para naocara da li postoji popust

  Poštovani,
  popust se odobrava za 5 pari naočara i više. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  67. Poštovani, Interesuje me da li i deca mogu da koriste naočare i da li ima manjih ramova (u pitanju je dete starosti 12god.)

  Poštovani,
  u ponudi imamo jedan model ,optimalne širine, 133mm. Naočare mogu bezbedno koristiti i deca. CE naočare nemaju dioptriju već zaštitne filtere za visokofrekfentni snop svetla koji emituju ekrani računara i mobilnih telefona, odbijaju refleksiju ekrana i na taj način štite i smanjuju zamaranje očiju pri dugotrajnom radu. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  68. Postovani, da li je tacno da se ciscenjem naocara sa papirnim ubrusom ili papirnim maramicama skida zastita?

  Poštovani,
  ne, to nije tačno. Samo nemojte koristiti jaka sredstva ili alkohol za brisanje stakala. Za sva dodatna stojimo Vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  69. Da li naocare smem da cistim sredstvom za ciscenje racunarskih monitora? Sredstvo nema u sebi alkohola.

  Poštovani,
  ukoliko sredstvo nema alkohola možete brisati stakla sa njim. Takođe proverite da li tečnost ima neko drugo jako sredstvo u sebi, ali sobzirom da se koristi i za brisanje monitora, mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Takođe, u radnjama možete kupiti i maramice za brisanje stakla naočara koje u sebi imaju sredstvo za odmašćivanje.

  1234567


Postavite vaše pitanje!

Vaše pitanje:
Email:


Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu.